Beke dental clinic - Facebook Beke dental clinic - Instagram
Beke dental clinic+385 99 4885 820
AKCIJA -20% popusta na sve cirkonske krunice

Naša priča

O nama

O nama

Beke Dental Clinic. Stručni tim za transformaciju osmijeha.

“Nothing you wear is more important than your smile” – Connie Stevens

Beke dental clinic

Zašto Beke Bental Clinic?

Jedna od naših temeljnih vrijednosti je poseban individualan pristup svakom pacijentu. Što to znači? To znači da za nas nikako niste samo broj, a naš stručni tim omogućit će od prvog trenutka da se u klinici osjećate dobrodošlo te da otvoreno komunicirate svoje ideje i potrebe  kako bismo došli do željenog rezultata. Zaboravite na prepune  čekaonice, žurbu i stres te znajte da smo za vas odvojili dovoljno vremena, pa i još onih dodatnih 5 minuta koje ponekad puno znače.

Pored temeljitog pristupa našeg tima, Beke Dental Clinic omogućuje vam i temeljitu dijagnostiku na jednom mjestu. Uređaji za dijagnostiku i tretiranje usne šupljine najvažnija su stavka u našem radu. Korištenje kvalitetnih uređaja i materijala daje nam podršku i garanciju da stvarano kvalitetne i dugotrajne rezultate.

Dr. Ivan Beke

Naš dr. Ivan Beke stekao je zavidno iskustvo gradeći stomatološku karijeru u renomiranim dentalnim poliklinikama u Zagrebu. U radu s pacijentima njeguje odnos potpunog povjerenja i maksimalno je posvećen individualnim potrebama pacijenta koje su kako tvrdi temelj lijepog i zdravog osmijeha, a takav pristup prenio je i na rad cijele svoje klinike. Dr. Beke je svoju diplomu stekao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, a kontinuirano se educira na domaćim i inozemnim tečajevima i kongresima.

Beke dental clinic

Dogovorite besplatan pregled i konzultacije

Kontaktirajte nas

Naš tim

Beke dental clinic

Petra Ivanišić

Asistent

Beke dental clinic

Rahela Marinac

Asistent

Beke dental clinic

Tena Velčić

Asistent

Array